Reserves

INTRODUCCIÓ

Si el títol del seu interès està prestat, podrà reservar-ho per poder llegir-ho quan estigui disponible. Per a això haurà d'introduir les seves dades d'usuari i contrasenya a l'espai del Meu Compte.

És important que les dades de correu electrònic siguin correctes i coincideixin amb el qual utilitza actualment, ja que en cas contrari no accediria a la informació sobre les notificacions de reserva que hagués realitzat. Per favor, comprovi la seva bústia de correu electrònic no desitjat i la configuració de filtrat del mateix, ja que els avisos de reserva podrien ser tractats erròniament com a correu no desitjat i, a conseqüència d'això, podria perdre la seva reserva.

  • Se seguirà l'ordre de petició per a les reserves.
  • És possible reservar fins a un màxim de dos ebooks de forma simultània.
  • Disposarà de 48 hores per confirmar el préstec, transcorregut aquest temps sense haver confirmat el préstec, la reserva passarà automàticament al següent lector en espera.

Al moment en què l'ebook estigui disponible i li correspongui per ordre de petició, rebrà un missatge de correu electrònic amb un enllaç per confirmar el préstec.

Realitzar la reserva

Un cop identificat a la plataforma, els passos que cal seguir són:

  1. Feu una cerca a la plataforma del recurs que vulgueu agafar en préstec.
  2. Localitzat el recurs, tant a la pàgina de resultats com a la fitxa del recurs, el botó Prestar és substituït pel botó Reservar.
  3. Si desitgeu que la plataforma us informi quan el recurs sigui disponible, heu de prémer el botó Reservar.
  4. Quan el recurs en préstec sigui retornat, rebreu un correu electrònic amb les instruccions per executar el préstec.
Nota: Si desitja acceptar les reserves automàticament i que quan aquestes estiguin disponibles apareguin directament en la secció Préstecs en línia, ha de marcar l'opció “Accepta automàticament totes les reserves” que hi ha disponible en la part superior de la secció Reserves.
En aquest cas, l'usuari també rebrà un correu electrònic indicant que el recurs que sobre el qual va realitzar la reserva ja es troba disponible en la seva secció de préstecs en línia per gaudir d'ell.ELIMINACIÓ DE LA RESERVA

Un cop identificat a la plataforma com a usuari, els passos que cal seguir són:

  1. Aneu a a l'Area d'usuari > Reserves.
  2. Localitzeu el recurs reservat que voleu esborrar de la llista i cliqueu al botó Eliminar.