Servei d’accés a pel·lícules, documentals, concerts, etc. eBiblioCat

Pel·lícules

La biblioteca digital eBiblioCat permet accedir a més de 2.000 títols de pel·lícules, curtmetratges, enregistraments de concerts i documentals.

1. Qui pot accedir?

Qualsevol persona, major de 14 anys, que disposi del carnet d’usuari d’una biblioteca pública del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per obtenir el carnet de biblioteca pública contacteu amb la vostra biblioteca més propera.

2. Accés a la plataforma eBiblioCat
  • Via web http://catalunya.ebiblio.es
  • Aplicació de l’eBiblioCat (telèfons intel·ligents/iPhone i tauletes/iPAD) per a sistemes operatius Android  i iOS
  • Un cop dins la pàgina o l’aplicació, cal identificar-se amb les teves dades d’accés. Heu d’introduir el número del carnet de biblioteca i la contrasenya del vostre compte.
  • Un cop validats, seleccioneu l’opció corresponent al menú lateral esquerra.

• Un cop triat el document que voleu visualitzar, podeu llegir la fitxa completa fent clic a sobre del títol o veure’l directament seleccionant l’opció Visualitzar.

A partir d’aquí el sistema us redirigirà a la plataforma original del nostre proveïdor
La primera vegada que demaneu un préstec de pel·lícules, la plataforma us demanarà que torneu a iniciar sessió amb les vostres claus.

Requeriments tècnics per poder visualitzar pel·lícules
  • Ordinadors (PC i Aple).
  • Dispositius mòbils (telèfons i tauletes Android i iOS).
  • Connexió a Internet (només disponible possibilitat de visionat amb streaming (no descàrrega directa).

Condicions d’ús
  • Es poden visionar fins a 8 documents mensuals (2 a la setmana).
  • Un cop sol·licitada la visualització, l’usuari disposa de 72 hores per fer-ho, tants cops com es desitgi. Els audiovisuals seleccionats es poden consultar des del “meu compte.

Termes i condicions
https://ebibliocat.efilm.info/ca/ebibliocat/terminos/