Préstecs

PRÉSTEC DE LLIBRE ELECTRÒNIC DES DE PC O DISPOSITIU DE LECTURA

Per poder tenir un préstec i visualitzar-lo en DRM, cal que us identifiqueu a l'àrea d'usuari amb les vostres dades d'accés.

Una vegada realitzada la identificació, els passos a seguir són:

1. Realitzi una cerca en la plataforma del recurs que desitgi.
  2. Trobat el recurs desitjat, l'usuari ha de seleccionar-ho perquè aparegui la fitxa del mateix on apareixen els exemplars disponibles i la modalitat de préstec així com la data de caducitat el préstec.

3. Un cop localitzat el recurs, seleccioneu-lo perquè s'obri la seva fitxa on apareixen els exemplars disponibles, la modalitat de préstec i la data de caducitat del préstec.

4. Cliqueu al botó Prestar per descarregar l'arxiu, el qual s'obrirà amb el programa prèviament instal·lat Adobe Digital Editions que permetrà la lectura del llibre seleccionat.

PRÉSTEC DE LLIBRE ELECTRÒNIC PER MITJÀ DE LA REPRODUCCIÓ EN TEMPS REAL (STREAMING)

Per poder tenir un préstec i visualitzar-lo en temps real, cal que us identifiqueu a l'àrea d'usuari amb les vostres dades d'accés.

Un cop realitzada la identificació, els passos que cal seguir són:

1. Feu una cerca a la plataforma del recurs que desitgeu.
  2. Un cop trobat el recurs desitjat, seleccioneu-lo per visualitzar la fitxa on es mostren els exemplars disponibles, la modalitat de préstec i la data de caducitat del préstec.
  3. Cliqueu al botó Prestar.
  4. S'obre una finestra emergent on tan sols heu de prémer el botó Visualizar (Visualitza) per començar a llegir el recurs a través de l'aplicació Nubereader.